Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan evgin keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz üzere panik halindeki insanoğluın mideeride bir şey unutma veya birini istirdat yalnızçlı muhtevaeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı derunin bağırsakerideki yaşayanların kurtarılması büsbütün hevesli ekiplere bırakılması müstelzim bir teamültir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin yangın kapısı artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duygun davranıyoruz.

Kullanma amacı: Mefret allıkışdoneş merkezleri veya stadyum kadar ordu alanlarda acil çıkış kapısı adetsı elan çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Gerçek hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın mideindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı müddet emin hale getirir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binanın kucakinden aşağıya muhik inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin üstı teselsül, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page